044 594-30-30
01014 Україна, м. Київ,
бульв. Лесі Українки, 29

В останні роки будинок пустував і за цей час будівля неабияк занепало. В даний час в ньому практично нічого немає, крім кількох шаф і старої сантехніки.

Будинок з двома спальнями в штаті Мічиган (США) отримав широку популярність після того, як був виставлений на продаж всього за 1 долар. Однак він ще не готовий до переїзду нових власників. Про це пише Daily Star.

Будинок, побудований у 1956 році, площею 724 кв.фути, був придбаний нинішнім власником за 32 400 доларів у 2004 році.

Житло з двома спальнями в Понтіаку, штат Мічиган, був виставлений на продаж у вівторок (15 серпня) всього за один Долар США агентом Крісом Хюбелом, який стверджує, що завдяки низькій ціні він привернув до себе велику увагу.

"Що стосується відгуків, то мені надійшли сотні телефонних дзвінків, сотні повідомлень, сотні електронних листів", — розповів Хьюбел в інтерв'ю Insider, додавши, що його телефон "не перестає дзвонити".

Власниця будинку з моменту покупки в основному здавала житло орендарям, а в 2011 р.спробувала продати будинок за 10 000 доларів. Тепер будівля знову виставлена на продаж за набагато меншу суму, і, згідно з оголошенням Хьюбел, він може стати "найдешевшим у світі".

Однак є одна заковика. В останні роки будинок пустував і за цей час будівля неабияк занепало. В даний час в ньому практично нічого немає, крім кількох шаф і старої сантехніки, а також облупленої фарби і шару пилу на багатьох поверхнях.

Для того, щоб зробити його придатним для проживання, знадобиться переробка, але Хубель вважає, що це варто, і вважає, що інвестори можуть навіть отримати прибуток від цього.

"Я б сказав, що для тих, хто виконує роботи самостійно, це можна зробити приблизно за 25 тисяч доларів", — продовжив агент.

Чоловік додав, що відремонтувавши будівлю можна виручити до 120 тисяч доларів. Видання зазначає, що це може здатися вигідною пропозицією, але навряд чи будинок буде проданий за таку низьку ціну.

"У мене було багато людей, які просто думали, що вони дійсно збираються купити його за долар. А потім будь-який інвестор розуміє, що вся ідея полягає в тому, що ми приймаємо пропозиції і вибираємо найбільш вигідну пропозицію. Я виношував ідею виставити будинок на продаж за Долар протягом декількох років, і дійсно, потрібно мати такий зв'язок з клієнтом, щоб він довірив тобі зробити щось подібне",-сказав Хьюбел.

Ріелтор очікує, що будинок буде проданий приблизно за 39 500 доларів.

Джерело: focus.ua

Пошук